მაღალი პოტენციალის კულტურები კაკლის ბაზრის კვლევა ნუშის ბაზრის კვლევა პეკანის ბაზრის კვლევა ქართული დაფნის ბაზრის კვლევა ექსპორტის ხელშეწყობა გაყინული ხილი და ბოსტნეული ევროპის ბაზარზე თხილი და ჩირი ევროპის ბაზარზე კენკრა ევროპის ბაზარზე მწვანილი ევროპის ბაზარზე სტევია ევროპის ბაზარზე ჩაი ევროპის ბაზარზე თაფლი ევროპის ბაზარზე ხმელი ბალახოვანი სანელებლები ევროპის ბაზარზე დაქუცმაცებული და დაფქული სანელებლები და გამხმარი მწვანილი ევროპის ბაზარზე ექსპორტის გზამკვლევი მოსავლის აღების შემდგომი დამუშავების ტექნოლოგიები მოსავლის აღების შემდგომი დამუშავების მეთოდები და სამაცივრო შენახვის კრიტერიუმები მოსავლის აღების შემდგომი დამუშავების მეთოდები DCFTA-ის მოთხოვნები DCFTA-ის მოთხოვნები პირველადი წარმოებისთვის DCFTA-ის მოთხოვნები სურსათის მწარმოებლებისთვის DCFTA-ის მოთხოვნები ლაბორატორიებისათვის მექანიზაცია მანქანათა ტექნიკური სერვისი მცირე მექანიზაციის საშუალებები ფერმერულ მეურნეობებში გარემოს დაცვა კვების მრეწველობის საწარმოების მოწყობის ძირითადი პრინციპები პესტიციდების შეფასების ანგარიში და მათი უსაფრთხო გამოყენების სამოქმედო გეგმა (2017 წელი) სასოფლო-სამეურნეო ნარჩენები და დაბინძურება REAP-ის 10 ვიდეო ბალი აზიური ფაროსანა ნუში კაკალი სამაცივრე მეურნეობა კარტოფილი ჟოლო მარწყვი სუფრის ყურძენი როგორ მოვაწყოთ კვების საწარმო